Prestatie brandwerende binnendeuren

Een brandwerende GND-binnendeur is te herkennen aan het rode garantielabel en daaronder geplaatste zekerheidslabel die in de hangzijde van de deur zijn opgenomen. Na het uitlezen van de QR-code is in een oogopslag te zien hoe de deur is geleverd, wie verantwoordelijk is voor de verschillende werkzaamheden bij het proces van plaatsen en controleren en welke prestaties de deur of deur/kozijn-combinatie levert. Op het prestatiescherm wordt aangegeven of de deur 30 of 60 minuten brandvertragend is. Controle op de fabricage en de levering en montage hiervan vindt plaats door een onafhankelijke, gecertificeerde instelling. Met verschillende zekerheidsklassen maken we bovendien duidelijk of alleen het deurblad of ook het hang- en sluitwerk en de combinatie met het kozijn gegarandeerd voldoen aan het testcertificaat. Een GND-deur geeft een veilig gevoel. Dat wil toch iedereen?

Check de prestatie van uw deur

Hiernaast ziet u een overzicht van alle aangesloten fabrikanten. Door op de naam van de fabrikant te klikken, verschijnt er een overzicht van alle gecertificeerde modellen en uitvoeringen van de betreffende fabrikant. Door te klikken op de betreffende uitvoering gaat u automatisch naar de site van de onafhankelijk gecertificeerde instelling SKH en ziet u de samenvatting van het rapport. Transparant en helder.

"GND raad u aan"

Bouwkundige brandveiligheid is de basis voor een duurzame veilige woon/werkomgeving. Voor volledige zekerheid over de bij u toegepaste brandwerende deuren adviseren wij u GND-zekerheidsklasse® III toe te passen. Door toepassing van het GND-prestatielabel is eenvoudig te controleren of de deuren voldoen aan de eisen.